Gaffney Village, Pascoe Vale Shopping Strip

Project background

Gaffney Street Pascoe ValeCouncil is undertaking the design for streetscape improvements of the Gaffney Village Shopping Strip, as part of the Council Shopping Strip Renewal Program.

The aim is to revitalise the area and improve the pedestrian amenity, walkability and presentation of the shopping strip.

Key improvements will include:

  • Footpath upgrade including paving, and kerb and channel
  • Landscaping, including street trees and rain gardens, and
  • Upgrade of street furniture as required.

The design phase will occur in 2017-18.

Budget and timelines

  • Budget: $50,000 (design)
  • Design completion: July 2018

Community consultation closed on 16 November 2017. Feedback received from the survey informs the development of the Draft Concept Design. 

  Gaffey Street Pascoe Vale map

Next steps

An information session will be held to gather the community's feedback on the Draft Concept Design.

Further details of this session will be available later in 2018.

More information

If you have any queries regarding the project, contact Council’s Urban Designer, Jessica Jones on 9240 2472 or email Jessica Jones

 

There are documents on this page in PDF-only format. If you have trouble opening or viewing a PDF document, contact Council and we will arrange to provide the information in a format that suits your needs. See Council's accessibility page for further details.